Praktik och Påsk

Idag var sista schemalagda letionen på fyra veckor! Vi har haft Ronny denna vecka i ledarskap 2. Det var under denna kurs som vi skulle få in svara från personer i vår närhet, gamla chefer och kollegor. Tyvärr har dessa frågor inte kommit ut, det varit strul med servern på företaget som håller i administrationen och därför har dessa uteblivit. Vi kommer att återuppta detta när det fungerar igen och det hoppas vi att det gör till efter praktiken.

Praktik och Påsk

Igår var sista schemalagda lektionen på fyra veckor! Vi har haft Ronny denna vecka i ledarskap 2. Det var under denna kurs som vi skulle få in svara från personer i vår närhet, gamla chefer och kollegor. Tyvärr har dessa frågor inte kommit ut, det varit strul med servern på företaget som håller i administrationen och därför har dessa uteblivit. Vi kommer att återuppta detta när det fungerar igen och det hoppas vi att det gör till efter praktiken.
 
Det kommer vara skönt att åka hen några veckor och förhoppningsvis är flera i klassen klara med ex-jobbet när vi kommer tillbaka.
 
Trevlig helg på er alla och så ses vi om fyra veckor!
 

Lyckad helg!

För ett antal veckor sedan kom Linnéa med iden om att vi borde åka skidor innan säsongen är slut. Vi pratade om det och Linnéa fick i uppgift att fixa med det logistiska. Denna helgen var den som blev bokade och vi var nio personer som skulle åka, tyvärr fick en avböja i sista stund.
Vi hade en bokad tiomannastuga i Branäs by från torsdag till söndag, vi anlände i två bilar under totsdagseftermiddagen. Morgonen efter var vi uppe med tuppen för att hinna hyra skidor och köpa liftkort innan backarna skulle bli sönderkörda.
Vädret kunde inte bli bättre!
 
Efter att vi åkt förmiddagen var det lunch och den grillade vi tillsammans vid en av backen värmestugor.
 
Dagarna var långa och vi kände att i hade tid att ta en paus från skidåkningen under eftermiddagen. Vi hittade lite framtinad ljung att sitta i och ta in utsikten och värmen från solen.
 
Sen var det afterski, denna var tyvärr mer riktad år åldersgruppen 5-10 så vi gick hem och tog en dusch, bastade för att sedan börja med maten.
 
Dag två var en favorit i repris, förutom att vi tog det obligatoriska turistkortet där vi ber någon att fota gruppen med vacker bakgrund.
Detta blev resultatet!
 
Det blev en mycket lyckad helg på inisiativ av Linnéa "Reseledare" Andesson. Tack för denna helg och hoppas att alla uppskattat det lika mycket som jag!