Tungt att blogga

Nu har jag legat på latsidan vad gäller bloggen, dels för att jag tappat lite intresset och att det inte hänt något som jag tycker det varit värt att blogga om.
Veckan som varit har bestått av tre föreläsningar av två föreläsare. Först ut var det Johnny Arvidsson från Nordea och sen var det Anders Bogghed från Lantmäteriet.
Alltid kul med reklamgrejer!
 
Sen var det tentamen på torsdagen, studierna inför tog knäcken på en del...
 
Nu till veckan är det praktik så vi är splittrade i Sverige för att lära oss hur det är att ha ansvar och leda människor. Vi har helt enkelt Ledarskapspraktik.

En vecka till avklarad!

Denna vecka har till största del handlat om Affärsjuridik och det har vi haft med Sven-Axel Bergsstrand, lektor på Karlstad universitet. Det har varit mycket att ta in i ett ämne som på för hand låter ganska svårt och utdraget. Men han gjorde det bra och vi känner nog alla att vi värt oss mycket bra att ha med sig in i arbetslivet.
 
Idag fick vi vara i skogen igen då vi skulle totalstämpla olika områden för att i nästa vecka kunna räkna ut värdet på skogen och fastigheten. Jag och Viktor J hittade en oväntad art
 
Viktor körde hårt med dataklaven och jag höll koll på honom.
 
Vi som är kvar påbörjade helgen med tacos gemensamt för de som ville.
 
 
 

Skinnskatteberg

I lördags var STP 13-15 inbjudna till Skogsmästarnas årliga jaktfest. Det bjöds på trerätters och dans. Vi som åkte uppskatta det mycket och har redan nu frågat om en inbjudan till vårfesten samtidigt som vi hoppas kunna anordna en egen fest som vi kan bjuda in dem till.