Jullov

Idag var första degen på jullovet eller SST som det står i schemat, för vi behöver plugga en del har nämligen prov V.2 på fredagen. Så hoppas alla kommer taggade iför den nya terminen och väl förberedda. Vi har redan tagit oss igenom 1/4 av skolan! NU är det försent att vända! Får se hur det blir med uppdateringar under lovet, är lite svårt att skriva om klassen är det inte finns någon... Om det händer något som är värt att dela med sig av är ni mer en välkomna att höra av er!  

Styrelsemöte

Sitter på skolan nu och väntar på att mötet skall börja. Jag åkte redan i eftersom det börjar redan kl 9 och jag inte har någon lust att åka 55 mil på en dag.

Work shop

Igår samlades alla som varit med på jakten i kolaren för att spåna fram idéer om hur skolan skall kunna göra sig ett starkare namn både inom konferens, skola och jakt. Förhoppningsvis kommer det att få draghjälp av varandra och göra att skolan kan fortsätta att existera! Det kon fram mycket olika idéer och hoppas att de ansvariga tar tag i saken och inte låter det rinna ut i sanden. Inte för att jag tror att de är någon fara då vi har mycket engagerade lärare med hög moral för skolan.
 
 Tack till alla som var med och försöker göra Gammelkroppa till en ännu bättre plats!